(Android/iOS) Pokellector: Pokemon Card Collection Management neierobežots dārgakmeņu kapāt
Mar 13, 2022 10:55:10 GMT
Post by inynokotpha on Mar 13, 2022 10:55:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokellector: Pokemon Card Collection Management ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokellector: Pokemon Card Collection Management IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots dārgakmeņu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Pokellector: Pokemon Card Collection Management 2022 version ▞▞▞
Tā ir laba lietotne, taču es vēlos, lai tai būtu vairāk iespēju pievienot vairāk nekā vienu karti un vēlmju sarakstu, lai redzētu pašlaik meklētās kartes. Rediģēt: kartes netiek sinhronizētas, ja es tās pievienoju un aizveru lietotni, tad pievienotās tiek parādītas vajag atkal. Lūdzu, izlabojiet
Es ļoti vēlētos, lai kolekcijas krāns būtu atvērts, tas man tik ļoti palīdzētu
Lieliska lietotne, lai izsekotu manai kolekcijai, vēlos, lai tai būtu vēl dažas filtrēšanas iespējas.
Vai mēs varam pirkt un pārdot savas kartes?
Tiešām laba lietotne! Pat labāk nekā pašu Pokémon. Es varu atrast visas kartes, atšķirībā no citas lietotnes. Tomēr viena lieta — ne visas kartītes tiek rādītas kā Holo, kad tās ir, bet gan kā noklusējuma kartes, savukārt opcija Variants pēc tam parāda tikai apgriezto Holo.
Umm idk, kur atrodas karšu skeneris
Ļoti jauks interfeiss, ir arī visi komplekti gan angļu, gan japāņu valodā. Viens trūkums ir tas, ka jūs nevarat izveidot savus komplektus (piemēram, visus noteiktus Pokemonus), taču, izņemot to, tas darbojas lieliski.
Atjauniniet bojāto lietotni. Nevar ielādēt kartes. Jāizmanto mobilā vietne. Nevar pierakstīties vai skatīt komplektus
Pokelektors man palīdz, jo varu atrast jaunas iedegtas kartītes
Es vēlos mīlēt šo lietotni, un es to izmantoju, taču tā diezgan bieži sasalst un avarē. Ievadot manu kolekciju, lietotne sastinga un/vai avarēja vismaz 3 reizes katrā komplektā. Ja tas beigsies, es mainīšu savu vērtējumu. Ja vēlaties mani patiesi iepriecināt, jums vajadzētu izveidot funkciju, kas parāda jūsu 20 visvērtīgākās kartītes vai parāda visas jūsu kartes, kuru vērtība pārsniedz noteiktu summu. Tas palīdzētu kolekcionāriem pareizi aizsargāt savas kolekcijas un palīdzētu novērst negodīgu tirdzniecību. Tikai ideja.
Draw Puzzle - Draw one part Puzles mdrh
Mēms, jo jums ir jāaugšupielādē daži no tiemMan patīk šī lietotne, un man nepatīk viss uznirstošais logs, kas liek man novērtēt
Kopumā lieliska lietotne pārvaldībai un bāzes karšu cenu skatīšanai, taču tajā NAV redzami Holo vai retu karšu veidi, lūdzu, pievienojiet, un šī būtu labākā lietotne tirgū.
Ir labs apk Pokemon jauns atjauninājums, man patīk karte Pokemon
Labi, ja jūs jebkurā gadījumā spēlējat Pokémon tcg vai vācat kārtis un tirgojat vērtības, lai iegūtu šo lietotni, iespējams, tas ir labākais resurss šim pētījumam, tomēr šķiet, ka šī lietotne nekad netiks atjaunināta, daži no skenēšanas gadījumiem ir nav pieejams jaunākajam komplektam un jaunākajam komplektam, tiem nav puse no skenēšanas un nevienas no norādītajām vērtībām. Pēdējā šī apskata kopa ir primāra sadursme, un tā ir izlaista jau vairāk nekā mēnesi, un šī informācija nav pieejama. . Lūdzu, atjauniniet šo. Es izmantoju šo lietotni katru dienuMan patīk, kā tas ir sakārtots, un tas tiek ātri atjaunināts. Taču ritināšanai ir lielas kadru ātruma problēmas. Tā ir lēna un neveikla, tikai ritiniet augšup un lejup jebkurā lietotnes vietā. Es arī pamanīju, mēģinot noklikšķināt uz atzīmes fotoattēla režīmā, ja mans pirksts kaut mazākā mērā kustēsies, tas ritinās uz augšu, uz leju vai uz sāniem un nereģistrēsies kā trāpījums uz atzīmes. Ja ekrāns vispār ritina, pat ļoti lēni līdz vietai, ka es gandrīz nevaru noteikt, ka tas ritina, jūs nevarat noklikšķināt uz kaut ko. Zināt, ja tas ir tāpēc, ka izmantoju datus, taču mani dati ir ļoti ātri, un nevienai citai lietotnei šī problēma nav sastopama
Labākā šāda veida lietotne imo. Visas kartītes no visiem komplektiem ir pieejamas ar angļu valodas sīktēliem. Meklēšanas josla ir lietotnes labākā daļa: tā darbojas lieliski. Es nedodu 5 zvaigznes, jo lietotne bieži sasalst, atverot.Tas ir patiešām foršs, un tajā ir tik daudz Pokemonu. Vienīgā problēma ir tā, ka tajā nav vietas, kur varat apskatīt visus savus Pokemonus vienlaikus. Parādās tikai paciņas un sīkumi un jāiet iekšā un jāmeklē :/
Pokellector: Pokemon Card Collection Management Araçlar cbu
Pokellector: Pokemon Card Collection Management Alati ivpg
Lietotne darbojas lieliski, ietver japāņu komplektus, kas ir liels pluss. Šī lietotne varētu izmisīgi izmantot vēlmju saraksta funkciju! Tas to lieliski sasaistītu
Tikko lejupielādēts, tas mēģināja atvērt spēku aizveras pēc piecām sekundēm nevar pat pierakstīties.
Lieliska lietotne izmantoja datora versiju, līdz es to atradu. Es nesen iegādājos 1997. gada džungļu pastiprinātāju no Ķīnas. Vai jūs, lūdzu, varētu pievienot šo komplektu lietotnei.Cheers MAN PATĪK, kā šī lietotne ir iestatīta, un tā ir 100 reizes labāka nekā jebkura cita lietotne. Šī ir labākā pokemon tcg lietotne, un tā kļūst tikai labāka ar katru atjauninājumu
Kāpēc jūs, puiši, netaisāt ekrānuzņēmumu no bulpapedia un ievietojat to savā datubāzē? Vai tas ir saistīts ar autortiesību problēmām?
Varētu izmantot kādu optimizāciju. Lūdzu, ieviesiet maksas versiju, lai noņemtu kaitinošās reklāmas. Vēlos, lai būtu vietnes skats. Iespēja pievienot "draugus" un salīdzināt kolekcijas būtu lieliska!
Lieliska lietotne! Ieteikumi: (Meklējot kārtis) Parādiet simbolu, kas atrodas blakus cipariem pokemonu kartīšu apakšā. Rādīt cenas variantiem. (Skatot kolekcijas galveno lapu) Vienkāršs rādītājs, kas parāda, vai jums ir vai nav sērijas kartītes, ja jums ir mazāk par 1%. Veids, kā atzīmēt, ka jums ir kartes daudzkārtņi un cik daudz. KĻŪDA: kad es mazliet izmantoju lietotni, nevaru atlasīt kartes, meklējot kartes, līdz aizveru un atkārtoti atveru lietotni.
Bet vienīgais iemesls, kāpēc es to lejupielādēju, bija tāpēc, lai es varētu sekot līdzi tam, kas man ir. Vai varat pasteidzināt šo atjauninājumu, lūdzu!
Man ir vajadzīga palīdzība ar ptcgo qr koda skeneri, kad es skenēju vairāk nekā noteiktu karšu daudzumu, tāpēc man ir jāritina, lai redzētu tās visas. Kad sākšu ritināt, tas uzreiz atgriezīsies lapas augšdaļā, lūdzu, palīdziet pēc iespējas ātrāk
Tam nav iespējas izsekot reversajiem holosiem, un kāršu vērtības ir ārprātīgas! Tajā teikts, ka saules un mēness ūdens enerģija ir 40 USD! Ir tik daudz papildinājumu, ka jūs nevarat pārvietoties lapās. 😠😬😡😢😣😤😭💩
Slikti
Es mīlu vietni Pokellector un izmantoju to, lai sekotu līdzi savai kolekcijai. Lietojumprogramma man diemžēl ir nelietojama – tā nereaģē un nez kāpēc ļoti lēna. Ritināšana izraisa aizkavi, un pogu nospiešanas reģistrācijai nepieciešams ilgs laiks. Reklāmas ir piemērotas, lai atbalstītu lietotni, kurai tā ir nepieciešama, taču dažas no līdz šim redzētajām reklāmām ir bijušas ļoti nepatīkamas (pēkšņa skaļa mūzika starp kartīšu skatīšanos). Mazāk uzmācīgas reklāmas un atjauninājums, lai programma darbotos nevainojami, būtu lieliski.
Lieliska lietotne, taču tā varētu būt daudz labāka. Trūkst pārāk daudz attēlu, un pat trūkst dažu varoņu, piemēram, ash greninja un Pikachu Libre. Es arī vēlos, lai es varētu izvēlēties karti un redzēt visu komplektu, tādējādi es zinātu, kuras man trūkst un kuras joprojām ir vajadzīgas. Būtu lieliski arī iespēja izvēlēties varoni un redzēt, kurš eveloution, tāpēc es zinu, kuri varoņi man joprojām ir vajadzīgi. Ja šīs lietas tiktu pievienotas, šī būtu jums labākā, un man tā patiktu un piešķirtu tai piecu zvaigžņu vērtējumu bez problēmām, taču pagaidām tās trūkst pārāk daudz, un man ir jāizmanto otra lietotne, kad vēlos tikai vienu lietotni, kurai ir tas viss. Es arī gribētu, lai varētu ievietot, cik man ir, cik Rev Holo, cik holo un cik parasto pokemon kartīšu, nevis tikai pārbaudīt, vai man tās ir. Lūdzu, lūdzu, lūdzu, drīzumā atjauniniet.
Tas ir pārsteidzoši, man tas patīk
Labā tikai jāiekļauj apgrieztā holo opcija galvenajām komplektiem
Ir potenciāls, bet tas ir mazāks. Jauks interfeiss, taču visas jūsu kolekcijas kartītes ir apraktas katrā komplektā. Jums ir jārok, lai tos redzētu. Nav iespējams skatīt visu savu kolekciju vienā lapā. Katras kartes daudzums ir pieejams tikai augstākā līmeņa abonementā (rakstīšanas laikā nav pieejams).Arī abonēšanas cenas ir smieklīgi augstas. Jūs maksājat tik daudz par AAA MMO videospēļu abonementu.
Jauki, super noderīgi
Pokellector: Pokemon Card Collection Management Інструменти izvl
Ļoti noderīgs. Tiešām palīdz man
Pokellector: Pokemon Card Collection Management መሣሪያዎች abq
Pat nevar izveidot kontu. Kādu iemeslu dēļ tas neatzīst manu pamata Yahoo e-pasta adresi un pastāvīgi parādās paziņojums, ka es to nedodu. Pat tad, kad mēģinu pieteikties, izmantojot seju grāmatu, tas dara to pašu. Es vēlos to izmantot, un lietotāja interfeiss izskatās tīrs, taču šķiet, ka tas maigi izsakoties buggy.
Šī lietotne manā tālrunī netiks atvērta. Šķiet, ka tā ir lieliska lietotne, bet es mēģinu to atvērt. Tas netiks atvērts.
Šī ir laba lietotne karšu uzskaitei, taču tai ir vairākas problēmas. Skārieninterfeiss ir briesmīgs, un trūkst attēlu. Labākais, kas šai lietotnei ir, ir tas, par ko kartes tiek pārdotas. - Jaunākais atjauninājums patiešām palīdzēja organizācijai.
Nepieciešama kolekcijas cilne, pasteidzieties, pirms kāds cits to panāk pareizi!
Es tomēr negribu pierakstīties! Man vajadzētu būt iespējai savākt BEZ pierakstīšanās..?
Pārlūkojot savas kolekcijas, es nepārtraukti tieku izmests no lietotnes. Reizēm tas nedaudz kavējas manā tālrunī, bet citādi man šī lietotne ļoti patīk.
Šķiet, ka trūkst daudzu funkciju, kas padara TCG Hub par manu iecienītāko lietotni. Trūkst tādu pamatu kā pārslēgšanās starp holo/rev holo/non holo, kas nozīmē, ka faktiski var atzīmēt tikai daļu no katra komplekta kā pabeigtu. Galvenais iemesls, kāpēc es pārbaudīju šo lietotni, bija noskaidrot, vai tajā ir iekļauti tādi komplekti kā Pasaules čempioni, taču tā nebija.
Es nepieslēdzos......
Es to izmantoju, lai iegūtu savas kolekcijas vērtības aprēķinu. Tagad tas ir pārāk sarežģīti lietojams, un es to izmetu!
Kaut viņi atļautu atzīmēt parasto un apgriezto holo karšu izvēles rūtiņu, lai galveno komplektu kolekcionāriem šī būtu funkcionālāka. Izņemot to, man patīk šī lietotne!
Tas ir labākais, jo es varu pārdot savus pokemonus 😁😁😁😁😁