Post by inynokotpha on Mar 13, 2022 10:48:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Granny: Chapter Two ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Granny: Chapter Two IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها همه را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Granny: Chapter Two 2022 version ▞▞▞
سلام. شما به آپدیت بازی برای اندروید ادامه می دهید اما در استیم نه، چرا؟ من می خواهم با تمام آخرین نسخه های اضافه شده روی رایانه شخصی بازی کنم. و اگر استیم تمام آخرین ویژگیها را نداشته باشد، در Steam خرید نمیکنم.
آن را دوست دارم اما granpa ضربه سخت اولین بار به نظر می رسد L خیلی ترسیده بودم تا گوشی من به زمین افتاد اما آن را یک بازی واقعا خوب حتی نمی سعی کنید بازی در شب
بازی قبل از آپدیت جدید خوب بود، حالا خانه خراب شده است، بنابراین با چیدمان و گرفتن آیتم های بیشتر بسیار سخت تر شد زیرا درها همه جا قفل هستند. قبلا خیلی ساده تر بود
این بازی خیلی عالیه ولی من 1 درخواست دارم میشه تو آپدیت بعدی حالت چند نفره رو تو این بازی قرار بدید؟؟ اگر این کار را انجام دهید من به 5 ستاره در این بازی امتیاز می دهم. ادامه بده!!!👍👍😊
بده
CarX Drift Racing 2 Poygalar dcbw
من عاشق این بازی هستم اما در حالت تمرین مادربزرگ و پدربزرگ در خانه نیستند در سایر بازی های ترسناک ما حالت روح داریم به طوری که ما نامرئی هستیم پس حالت تمرین را به حالت روح تغییر دهید.
سلام این بازی خیلی هیلی عالی بود دست سازنده اش درد نکنه حتمن این بازی را نصبش کنید پشیمون نمیشید و این بازی هم برنده داره من از در برق فرار کردم.
من این بازی را دوست ندارم زیرا خیلی ترسناک است و فرار از آن بسیار سخت است و آنها اتاق های زیادی دارند. اما من مادربزرگ را بیشتر دوست دارم زیرا ضربان قلب شما را زیاد نمی کند و استراتژی های متعددی وجود دارد.
سلام دوستان این بازی خیلی خوبه خیلی ام ترسناک است
این بازی قشنگه ولی گرافیکش خوب نیست لطفا گرافیکش رو خوب انجام بدید.
من واقعا این بازی رو دوست دارم! 100% تضمینی! من این بازی جالب را به دلیل عدم فعالیت در دوران قرنطینه دانلود کردم. من فقط یک پیشنهاد دارم، لطفاً یک حالت چند نفره در این بازی اضافه کنید، من نمی توانم تصور کنم که این بازی را با دوستانی که آن را بازی می کنند نیز بازی کنم! با همه اینها من واقعا این بازی را دوست دارم!!!!!!
این بازی بسیار آسان است اما Granny 3 سخت تر است. اگر شخصیت های بیشتری وجود داشته باشد، خیلی بهتر می شود
باید یه کیسه برای گذاشتن وسایل!!اتفاقا ماسک سلندرینا رو هم دیدیم ...... تو حالت تمرین بازی میکردم ولی وقتی عنکبوت رو کشتم یا کدوم حیوان تو قفس هست .. نمیدونم پس من هنگام بازی در حالت تمرین 2 بار ماسک سلندرینا را دیدم به همین دلیل من فقط دو ستاره می دهم .... اول همه چیز را درست کنید سپس 5 ستاره می دهم.
این بازی قشنگه..اما وقتی میبینیم بابابزرگ خوابه فکر میکنیم که بیدار نمیشه و دنبال چیزایی میگرده..ما حتی نمی دانیم که او از خواب بیدار شده و او فقط می آید و ما را می کشد و حتی ممکن است باعث حمله قلبی شود یا ممکن است کسی غش کند.
تعداد دانلود از این بازی خود را نشان می دهد چگونه تند و زننده است. فصل 2 هیچ چیز در مقایسه با 1، که آیا آن خانه و یا اقدامات ارواح در it.👎👎
Granny: Chapter Two Arcade mgq
واقعا این چه بازی هستش ک همش شخص دوم میاد گرنی که اصلا نمیاد واقعا خیلی بیمزس من وقتی بازی میکنم همش شخص دوم میاد اصلا خوب نیست من گرنی هم 1 هم 3 رو دارم شماره 3 که اصلا نمیاد فقط شماره 2 و گرنی میان ولی بازیه خیلی خوبیه گرنی👍
من مادربزرگ را به یاد میآورم که برای یک بازی ترسناک بقا در موبایل بسیار سرگرمکننده و چالشبرانگیز بود! بنابراین من تا حدودی برای دنباله آن هیجان زده بودم، اما ناامید شدم زیرا تقریباً همان بازی است، آنها چیز جدیدی نیستند.
خوبه
بچه بازی نکن چون چرت معنی نداره 20 بار تموش کردم ولی چرت بود کس ننتش
خیلی عالی بودی مهدی یار هستم
در کل خوبه گیم پلی بازی کمی سخت است. بابابزرگ به طور همزمان🤥بازی را خیلی سخت می کند. اشکالات جزئی وجود دارد. یک بار که داشتم کلید قفل را جابجا می کردم ناگهان آمد و به من زد و روز بعد کلید از آنجا گم شد. من مجبور شدم پیشرفت خود را از دست بدهم زیرا نتوانستم آن را در جایی پیدا کنم. با این حال خوب است بهتر از راهبه بد نیست. صدای پدربزرگ خنده داره انجام بازی واقعا سرگرم کننده و لذت بخش است. امیدواریم که DVloper در به روز رسانی های آینده شگفتی های بیشتری را ارائه دهد.
بد نیست ترسناک زیاد نیست
من گرافیک ها و حرکت را خیلی دوست دارم، اما چیزی که تغییر می دادم این است که پدربزرگ یک میله کلاغی دارد و من می توانم یک میله کلاغ پیدا کنم، بنابراین چرا؟؟؟؟و چرا بیرون سیاه است. و اگر من خالق آن بودم، تغییر می کردم. مادربزرگ که می تواند درها را باز کند که چرا فقط پدربزرگ می تواند درها را باز کند چرا! پس به همین دلیل است که به برنامه ترسناک thia 3 ستاره می دهم
من عاشق این بازی هستم اما یک بار یک آیتم را رها کردم و ناپدید شد اما در کل یک بازی عالی است
بازی بسیار زیبا فقط آرزو می کنم بازی را به روز می کردید فکر می کنم بازی اول بهتر است اما فقط به این دلیل که می توانم راحت از آن فرار کنم. و لطفاً طبقات بیشتری به خانه اضافه کنید و شاید یک حیوان خانگی دیگر، شاید مانند گرگ یا کلاغ مانند بازی اول! در بازی اول تعداد طبقات بسیار زیادی وجود دارد و اگر به بازی دوم نگاه کنید مانند هیچ کدام وجود ندارد پس این نقد من است امیدوارم کمک کامل بوده باشد!؟!
وقتی به این موجودات شلیک می کنیم فقط لطفا تایمر را اضافه کنید. خیلی خیلی لازمه
سه ستاره این بازی را دوست دارند، اما توسعه دهندگان باید حالت آنلاین چند نفره را با گزینه چت صوتی اضافه کنند
آیا می توانید لطفاً 30 فریم در ثانیه CAPPED را اصلاح کنید. برای بقیه بازی Freakin Awsome اما لطفا می توانید Granny and Granny Chapter Two را با 60 فریم بر ثانیه پشتیبانی کنید Hai guys from Dvloper من متوجه یک اشکال شدم اگر تبلیغی آمد، پیشرفت خود را از دست می دهم و به منو باز می گردم، لطفاً اصلاح کنید که من رتبه می دهم 5 ستاره و میشه لطفا 60 فریم در ثانیه تبلیغ کنید!؟؟؟؟
این بازی خوب است، اما شاید بتوانید آن را طوری بسازید که پدربزرگ همیشه از کلید امنیتی استفاده نکند. شاید بتواند در آن یک اتاق خاص یا چیزی دیگر نگه دارد. بله، من می دانم که او به خاطر بازی آن را پوشیده است و می توانید به او شلیک کنید و کلید را بگیرید اما شاید کلید را روی گردن او برای حالت سخت و معمولی ذخیره کنید. من معمولاً آسان بازی می کنم و آن را بسیار خسته کننده می کند یا چیزی شبیه به این. با تشکر.
من این بازی را دوست ندارم من واقعاً می ترسم زیرا اگر چیزی را رها کنم، مادربزرگ می دود. وقتی مادربزرگ یا پدربزرگ مرا می زند می ترسم. من از این بازی میترسم
خوبه ولی سخت هست
من عاشق بازی های ترسناک هستم چون خسته کننده است، اما چیزی که در این بازی من را ناامید می کند کنترل هاست، نه گیم پلی. اول از همه، ناامید کننده ترین چیز برداشتن یک کالا است. برای به دست آوردن آن دقیقاً باید آن را هدف قرار دهید. دوم، پنهان شدن در قفسهها بسیار دیوانهکننده است، درست مثل یک در عمل میکند، لطفاً دوباره کار کنید. با این حال، بهترین مکان برای پنهان شدن، تخت است، زیرا تنها با یک کلیک فاصله دارد. من عاشق گیم پلی بازی هستم اما این نیاز به کار بیشتری دارد.
Granny: Chapter Two Arcade djs
Granny: Chapter Two Аркады nuo
بازی زیبا است اما آن بر من کار نمی کند، بنابراین من تصمیم به حذف این بازی است. با عرض پوزش برای آنچه که من رای برای این اما اگر شما توسعه این بازی پس من 5 ستاره را.
ببینید بازی ترسناکیه من دو ساعته نصبش کردم فقط یه سر رفتم تو بازی دیدم واقعا ترسناکه هنو بازیش نکردم 😂
خیلی عالی من دوش دارم بازیو😪😣😎🦄
بنابراین من در مورد بازی مادر بزرگ فکر می کنم این است که تا پس بنابراین sooooooo spokey و من تا به حال هرگز آن را برد. و این بازی خیلی سخت به مدیر سعی کنید برای حفظ شوک در یک مکان و سلاح کلیدی آسان نیز
من به این بازی 0 می دهم اگر بتوانم نقشه کاملاً زباله است و حتی نمی توانید بدون سلاح به طبقه دوم بروید، وقتی شلیک می کنید گاهی اوقات بازی فقط مهمات شما را هدر می دهد و مادربزرگ / پدربزرگ را نمی کشد. این بازی کاملاً خراب است!
لطفا کمی آن را آسان کنید.اما بازی خیلی ترسناک و خوبی است
Granny: Chapter Two Arcade csou
من این بازی را دوست دارم مخصوصا فرار هلیکوپتری اما تنها یک چیز این است که 16 است
این بازی بسیار زیبا و ترسناک است. من این بازی را بسیار دوست دارم زیرا بازی کردن آن سرگرم کننده است اما فرار از خانه حتی در حالت تمرین برای من بسیار سخت است.
بازی خوبی ولی سخت بارای که کسای که تاز بازرو نصب کنند سخت مسل من من این بازی رو بلد نیستم ولی بازی هیجانی من ریحانه ۹ساله از شیراز من دوتا اسم دارم.
من این بازی را خیلی دوست دارم. سرگرم کننده و ترسناک است. من در حالت عادی، سخت، شدید فرار می کنم .... اما داشتم می دویدم و پنهان شدم و پدربزرگ دید و تقریباً بمیرم، 5 ستاره می دهم