Post by inynokotpha on Mar 13, 2022 10:30:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SongPop 2: Guess The Song Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SongPop 2: Guess The Song Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız altın hilesi ▞▞▞
▞▞▞ SongPop 2: Guess The Song Game 2022 version ▞▞▞
Vay! 2012'den beri SongPop oynuyorum ve son 7 yıldır VIP üyeyim, bu 420 $ biriktirebilirdim ve yıllar içinde yaptığım diğer uygulama içi satın alımlardan bahsetmeyelim. Bugün uygulamaya erişmeye çalıştım ve yüklenmedi, tek yaptığı bir saat döndürmek oldu. Sonunda pes ettim ve uygulamayı kaldırdım. Tüm söyleyeceğim açgözlü geliştiriciler, değerli müşterilere sadakat yok.
Çok eğlenerek oynuyorum
Ve tahmin edilmesi gereken şarkılar, bilinmesi bile gerçekten zor şarkılar, çok ünlü olmayan sanatçılardan ve süper bilinmeyen şarkılar, girişler... Sonunda sadece isimlerini ezberlerseniz oyunda gerçekten iyi olmak zor. Müziği gerçekten bilmek... Müzik gerçekten kötü, muhtemelen pahalı telif hakkı ödememek, ucuz şarkılar satın almak...
Eğlenceli!
İndirilemiyor. Yıllardır SongPop oynuyorum. SongPop 2'ye geçmek zorunda kalmaktan başka çare yok, ancak indirme her seferinde başarısız oluyor. Lütfen sorunu çözmek için bilet göndermemi söylemeyin, oyun açılmazsa veya indirilmezse bilet gönderemezsiniz. 24 saatlik denemeyi denedim. Ama şimdi süresi doldu, bana verilen tek seçenek indirmek ve her seferinde başarısız oluyor.
Arada silip yüklediğim bir oyun şimdi bir kez daha anlamak neden sildiğimi. Bu kadar yavaş çalışan, uygulamadan atan ve sürekli donan başka oyun hakkında gerçekten .
Yapının ellerine sağlık
İggy nin keşke guncellense bide daha çok güzel rap ekle saatnse daha fazla 4 senedir oynuyorum hala bıkmadım güzel çok♥️
Bu oyunu seviyorum ama sonra bugün Rastgele Rakip ile oynamaya çalıştım ama sonra rakiplerimin çok fazla oyunu olduğunu söyleyip duruyorlar. Sanki kaç kere denediysem yine aynı şeyi söylüyor. Bu oyun beni VIP olmaya ikna etmeye mi çalışıyor bilmiyorum ama bu çok saçma. Bu sadece bir aksaklıksa lütfen düzeltin
meyve suyu WRLD için bir çalma listesi yapın lütfen!!
DuoCards - Language Flashcards શિક્ષણ ubg
Bu oyunu çıktığı zamana yakın oynuyordum ve VIP oyuncuydum. Bu yıl, çoğunlukla oyundaki tüm değişiklikler ve kusurlar nedeniyle aboneliğimi yenilemedim. Listelenemeyecek kadar çok. Artık oynamaktan o kadar da memnun değilim.
İndirmeyin. Oyun bile çalışmıyor. Sadece bilgilerinizi almak için bir aldatmaca. Giriş yapmaya çalıştığınızda, bir kimlik doğrulama hatası olduğunu iddia eder ve ardından sizi başlatır. Ah tabi!, belki teknik sorunları uygulama içindeki yardım bölümünden bildirirdim... ÖNCE SADECE fork on the left UYGULAMASINI KULLANABİLECEKSEYİM, YAPARDIM!!! Bu çöp oyunu indirmeyin! Zamanını boşa harcama!
Birkaç ay oynadım ve 5 yıldız verirdim ama birdenbire hiç yüklenmedi. Kaldırıcıyı birkaç kez yükledim ve yeniden yüklemeyi denedim ama artık çalışmıyor. Tekrar oynayabilmek ve ilerlememi kaybetmemek için birisi bunu düzeltirse çok sevinirim. Düzelirse geri geleceğim ve çok daha iyi bir puan vereceğim.
Bu oyunu çok uzun zamandır oynamıyorum ve tekrar oynamak için yeniden indirmek istedim ama acayip reklamların miktarını fark ettim ve ayrıca haftanın sonunda, eskiden bütün gün boyunca VIP şeyini alırdım ama şimdi VIP sadece sürüyor 30 dakika??? smh
SongPop 2:Raad het liedje spel Muziek uoj
Pink Floyd'u görmek istiyorum yoksa bu uygulamayı sileceğim!!!!
ARACI REKLAMLAR. Bu eğlenceli bir oyun ama reklamların uzunluğu gülünç hale geldi. Reklamlar çok uzun ve çok müdahaleci olduğu için artık sık oynamıyorum ve oynadığımda uzun bir reklam izlemek yerine oyundan çıkıyorum. 2012'den beri Songpop çalıyor olmam büyük bir hayal kırıklığıydı.
Sık sık oynamak istemiyorum çünkü reklamların miktarı çileden çıkarıcı artı kusurlu ve bazen cevabın tanınması için geçen süre yüzünden kaybetmeme neden oluyor!
iyi ama ya 1 kere hak olmasn istedigimiz unlulerdeee
En son Sevgililer Günü güncellemesinden sonra, telefondaki tüm ayarlar etkinleştirilmiş olmasına rağmen oyun artık bildirim göndermiyor (ne yeni zorluklar, günlük bonuslar veya başka bir şey için). Ayrıca, telefonda "geri" düğmesine basıldığında, bir adım geri gitmek yerine uygulamadan tamamen çıkıldığında, akşam yemeği çok can sıkıcı.
Berkcandan olmak
Cidden çok güzel bir oyun 😍
Eskiden çok oynardı. Aşırı reklam miktarı ve aldıkları zaman nedeniyle artık çok az.
VIP aboneliğim var, ancak uygulama üç gün boyunca bana satın alma işlemimi 'işlediğini' söyleyip duruyor. VIP'ye kaydolurken standart sürümü reklamlarla oynamak zorunda kaldığım için soyulmuş hissediyorum ve çok rahatsız oldum.
Partilerde neden bir başkasıyla aynı puana sahipken hep daha alt sıralarda yer alıyorum, bunda bir mantık göremiyorum - bu puanları rakipten önce ya da sonra alsam da önemli değil ama benim aynı puana sahip olmak her zaman daha düşüktür adil değil
Korkunç arayüz, ücretsiz olarak ciddi şekilde sınırlı erişim, yaptığınız her şeyde korkunç derecede aralıksız reklamlar, çok fazla reklam. Songpop2 temelde kötü yapılmış bazı müzik sınavlarının yapıldığı bir mikro dönüşüm platformudur. Şarkı kalitesi düşük (düşük bit hızlı AAC SBR) VIP ve "jeton" nakit para kapmak tüm mesele bu. Songpop 1 eğlenceliydi, bu karmaşa sadece açgözlü geliştiricilerin evrimi. "VIP" çok pahalı bir kere 10$ zorlayabilirdi ama her ay değil! Ayrıca ZORUNLU YÜKSELTMELER için -1 yıldız, yuck yuck.
Çok zevkli bir uygulama. Şiddetle tavsiye edilir.
SongPop 2:Raad het liedje spel Muziek uoj
Uygulama gibi. Ama aynı reklamı tekrar tekrar oynuyorlar. Çok sinir bozucu. Snoop Dogg'un bana ne oynayacağımı söylediğini görebildiğim çok fazla zaman var. Bu beni rahatsız ediyor ve oynamak istemiyor. Bize izletecekseniz en azından daha sık farklı bir şeyler koyun.
SongPop 2: Guess The Song Game সংগীত ivp
Güçlü bir wifi bağlantım var ama yine de şarkıların yüklenmesi beş dakika kadar sürüyor, bunun dışında iyi.
Rastgele diğer tüm şarkıları duyamayacak. Sadece parti sırasında başladı, ama şimdi pvp'de olmaya başladı ve oynadığım son turlarda hiçbir şarkıyı duyamadım🙁
SongPop 2 - มิวสิค ทริเวีย เพลง znjb
SongPop 2: Guess The Song Game Muzică xfc
Oyun sürekli siyah ekran yardım konusunda yetersiz kalıyordan buna bi çözüm bulun!!!
kesinlikle olması gerektiği muse ve radiohead neden yok
Bu oyuna 5 verirdim ama onlar değişti, bu yüzden sadece vip iseniz ustalık ödülleri alırsınız. Bir yıldan fazla bir süre boyunca her gün oynadım ve şimdi onları kaybettim. Oynayacak başka bir şey bulacağım.