Post by izsemoutabur on Feb 7, 2022 4:39:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Happy Cooking 2: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Posuvné sklo na dezerte sa stále zatvára a musíte si nájsť čas na jeho otvorenie.
Čakám, kým bude pripravená nová reštaurácia...
Skvelá hra
Happy Cooking Thông thường fqwi
Toto je nanič
Toto je zábavná hra.
Crazy Car Stunts: Car Games Strategie yer
Super hra 😊
hra stále nefunguje
Nashma
No, je to najlepšie!!! Ale myslím si, že môžete urobiť viac možností
To bolo ent pomôcť plne jesť všetko
Ide to strašne rýchlo😠😤😡
Skvelá hra ma zamestnala
Áno, Alhamdulillah awni
Veľmi dobre
Po dokončení jednej úrovne by ste mali získať 5 diamantov, ale sotva získate diamant, takže je tak ťažké hrať.
Toto je nešťastné varenie. Od samého začiatku zmrzlina nefunguje. čo treba urobiť? Iná zmrzlina je v poriadku. Ale ten ľavý, neviem, či je to zmrzlina alebo iný dezert. Tak smutné.
Super hra
Happy Cooking Casual ocq
Je to najlepšia hra, ktorú som hral, keď nič nerobím, zapnem telefón a kliknem na šťastné varenie, už som sa nenudil. Milujem túto hru, na svojom telefóne som mal stiahnutú hru na varenie, ale tá hra sa mi naozaj nepáčila, pretože ma konečne začala nudiť a už som ju nemohol vydržať. Nakoniec som videl túto hru a prečítal som si komety a to, čo ľudia hovorili o tejto hre, bolo neuveriteľné, čo povedali, a to je dôvod, prečo som si vybral túto hru, pretože mi kašla na oči, keď som ju videl na telefóne
Nepáči sa mi to a hra je nudná
na začiatku prvého levelu to zamrzne!!
Práve som začal hrať, zatiaľ nemôže poskytnúť vysokú rýchlosť
Dobrá hra na hranie.
Jeho pekná hra
Veľmi pekná aplikácia
Happy Cooking 2: Cooking Games Casual ufzq
Happy Cooking 2 ง่ายๆ ssoj
Zábavná hra, ale dokončil všetky úrovne za týždeň. Ak pridajú ďalšie, vrátim sa. 😊
Stráta času!
Happy Cooking 2: Cooking Games Boshqalar gvlp
Urobím 4 hviezdičky. Skvelá zábavná hra. Mojím jediným problémom je, ako dlho budete mať zákazníkov po obsluhe. Musia sa presťahovať hneď, ako skončíme. Potom však musíte stáť so začiarknutím, šúchať si brucho, robiť peniaze a potom odísť. To je príliš dlhé a spomaľuje to minulosť hry. Dostaňte ich odtiaľ!! Lol
Pekné a zábavné a závislé
Krásna hra ako treba povedať
viac zábavy
Milujem túto hru, nemôžem ju prestať hrať
Jeho tvrdá hra je príliš pomalá
Potrebujem hry na varenie
Páči sa mi to, ale na pokračovanie musíte mať toľko hviezd
Veľmi zaujímavá hra
zábavná a vzrušujúca hra dúfam, že k nej nebude veľa pridaných...je to môj prvý deň, keď ju hrám a je celkom pekná...
Som na úrovni 13, kúpil som si inováciu pre 3 džemy, stále mi dáva iba 2. Možnosť inovácie je sivá, pretože som si kúpil maximálny vylepšený dávkovač džemu na zmrzlinu, ale vydávajú sa iba 2. Hra je tiež trochu pomalá, aby reagovala na moje výbery pri obsluhe zákazníkov.