Post by izsemoutabur on Feb 7, 2022 4:36:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
من عاشق بازی هستم. اینجا چیزی است که باید اصلاح یا اصلاح شود. اول، در هنگام برخاستن هواپیماهای پهن پیکر، تلاطم هایی مانند تلاطم روی زمین ایجاد می شود. من قبلاً دوست داشتم MD10 بعد از چرخش تکان نخورد. در A330 و 747 نیز این اتفاق می افتد. لطفاً این باگ را برطرف کنید در غیر این صورت بازی 5 ستاره نمی گیرد. گرافیک روی زمین تازه کار شده است. کنترل ها ساده هستند و مانند یک یوغ مانند پرواز در زندگی واقعی هستند. اگر بهبودها انجام نشود، رتبه بندی کاهش می یابد.
به اندازه کافی سرگرم کننده و تعاملی است، و قادر به بازی آفلاین است، که یک مزیت بزرگ است. با این حال، فقدان گیم پلی آنلاین، تعداد کم دستاوردهای ویژه، و سطوح ناتمام برای به روز رسانی در تاریخ نامشخص (در 3 سال به بالا؟) واقعاً یک بازی احتمالی 5 ستاره را به یک بازی مهربان 3 می رساند... و این فقط به این دلیل است که من هنوز از پرواز هر چند وقت یکبار با آن لذت می برم. عالی نیست، اما
Flight Pilot Simulator 3D Szerepjátékok xzh
کنترل ها کار نمی کنند بازی رو پاک کردم و دوباره دانلودش کردم و همینطوره. چند سال پیش این بازی مورد علاقه من بود
عالی لطفا زودتر آپدیت بزارید
تا اینجا کاملاً دوست داشتم، هرچند مدت زیادی آن را بازی نکردم. بدیهی است که چند هواپیمای اول سریعترین نیستند، بنابراین برخی از پروازها ممکن است کمی خسته کننده باشند، اما می تواند کاملاً آرامش بخش باشد. من یک بار مشکلات کنترلی را تجربه کردم، مهم نیست که چقدر تلفنم را کج می کردم، هواپیما من بلند نمی شد و به کوهی سقوط می کردم. گوشی من خودش هیچ مشکل ژیروسکوپی ندارد، بنابراین گمان میکنم که یک باگ در بازی وجود داشته باشد، اما تا اینجای کار فقط یک بار است. به طور کلی تا کنون یک اتلاف زمان کمی لذت بخش بوده است.
این برنامه در همه دسته ها بسیار خوب است. به همین دلیل من در هر منطقه پنج ستاره دادم. کنترل آن بسیار آسان است و شبیه سازی برای نسخه رایگان عالی است. من برای برخی از آنها پول پرداخت کرده ام که در نهایت استفاده از آنها را متوقف می کنم زیرا در کنترل ها بسیار کند هستند و در مجموع بسیار ضعیف هستند. ای کاش بتوان این را به نسخه بالاتر با امکانات بیشتر ارتقا داد و البته حاضرم برای نسخه جدید هزینه کنم. با تشکر از یک برنامه خوب و متعادل در اندروید، زیرا من قادر به خرید سیب نیستم.
این بازی خیلی عالی است، من آن را دوست دارم، اما 1 سطح وجود دارد که تکمیل آن برای من دشوار است که جنبه مسابقه ای آن است، بنابراین هر زمان که به آنجا رسیدم می روم و سطوح قبلی را بازی می کنم.
خیلی غیر واقعی است، این یک بازی است، شبیه ساز نیست، بدون فلپ یا اسپویلر از سکان، بدون نمای کابین خلبان، در کل بازی خوبی نیست، اگر به دنبال یک سیم کارت پرواز با کیفیت هستید، RFS، پرواز بی نهایت یا Xplane را دریافت کنید، نمی دانم چرا انتخاب سردبیران
بهترین شبیه ساز پروازی که تا به حال بازی کرده ام، اما انجام ماموریت "سرعت صدا" بسیار دشوار است، من برای خرید هواپیمای مورد نیاز برای "سرعت" برای خرید هواپیمای مورد نیاز برای "سرعت" صبر و زمان صرف کردم تا پول زیادی در ماموریت های "پرواز رایگان" به دست آوردم. ماموریت صدا" من وقتی خیلی تلاش کردم تا آن سطح را پشت سر بگذارم خوشحال نبودم و نتوانستم، تکمیل آن سطح غیرممکن به نظر می رسد، بنابراین مجبور شدم برنامه را حذف کنم، ممنون می شوم، اگر می توانید بسازید یک کلیپ ویدیویی آموزشی در مورد نحوه تکمیل آن سطح.
انگار که من به طور مداوم توسط تبلیغات در هر جایی که می روم محاصره نشده ام، این "بازی" چیزی کمتر از یک پول گیر نیست. به عنوان مثال، بین هر جلسه پرواز، به شما پاداش داده می شود، اما باید یک تبلیغ 30 ثانیه ای را تماشا کنید تا مبادا پاداش خود را از دست بدهید. تغییر سطوح برای شما 4.99 دلار هزینه دارد ... پول نقد واقعی. اگر گزینه بدون ستاره بود، آن را انتخاب می کردم. حذف نصب شد!
بدرد نمیخوره
بازی بسیار سرگرم کننده ای است اما پس از کمی بازی شروع به فکر کردن می کند و هرگز متوقف نمی شود. من حتی نمی توانم آن را بازی کنم
تجربه من با این بازی اولش افتضاح بود خوب بود. اما وقتی به مرحله خاصی رسیدم، تصمیم گرفت بعد از هر کلیک یک دکمه به من اضافه کند. نه تنها این، بلکه در سطحی که در حال پرواز بودم و سپس مردم و این اتفاق افتاد و فقط اعصابم را خورد کرد. سپس تلفن من همچنان یخ می زد و واقعاً کند می شد و من تازه آن را دریافت کردم! بنابراین هشدار می دهم که این بازی را دریافت نکنید و باعث استرس زیادی برای شما می شود. و ممکن است حریم خصوصی شما را حفظ کند
خیلی عالی دست سازندش درد نکنه
راستش نمی دونم چرا این بازی هنوز برترین بازی موبایله. بسیار اساسی است. و کار زیادی برای تغییر آن انجام نداده اند. خیلی بد است، به هر حال به ندرت هواپیما وجود دارد. یک سطح افسانه ای وجود داشت که آنها قرار بود اضافه کنند، اما سال ها گذشته است، و منظورم سال هاست. آنها هیچ هواپیمای جدیدی اضافه نکرده اند. من فکر نمی کنم که آنها هنوز حتی از این پشتیبانی نمی کنند، و حتی اگر حمایت کنند، در واقع چیز جدیدی اضافه نکرده اند.
عالی بود متشکرم
جالبه ولی شبیه سازی نیست.کدوم انقدر راحت تو اسمون میچرخه
به خدا فقد علکی نصب میکنم میخانم بسته هامن ببرن عکساش صحنشو خوب ولی میری تو باز ی ببینیش بد من خیلی بد هست من نمیخام ستاره بزارم ولی تا ستاره ناظری پست نمیکنم من هم به نضرم خیلی بده 🤢🤢🤮🤮🤮🤮
این بهترین نیست، اما برای کودکان خردسال بسیار خوب است. هر زمان که برای تغییر حالت به عقب برگردید، تبلیغات
بازی فوق العاده من خیلی دوست داشتم امیدوارم شما هم لذت ببرید.
این بازی اعتیاد آور، رایگان و خوب برای بازی است. تنها چیزی که من از آن راضی نیستم میزان کنترل های این بازی است. آنها نه ترمز سرعت / اسپویلر دارند و نه فلپ دارند. اگر این دو را به بازی اضافه کنید سرگرم کننده تر خواهد بود. فلپ ها بیشتر برای فرود و برخاستن استفاده می شوند. در هنگام برخاستن، معمولاً فلپ ها را تا پنج درجه دراز می کنیم، پس از آن بلند می کنیم و سپس فلپ ها را جمع می کنیم. سسنا و چند هواپیمای دیگر خطوط هوایی فلپ دارند.
تجربه پرواز نیمه واقعی بازی دیگری که بدون صرف پول واقعی نمی توانید پیشرفت کنید.
عاااااااااااااااااااااااااااااااااااللللللللللللللللللللللی
من از این بازی متنفرم. هندلینگ افتضاح است. گرافیک را بهبود بخشید. و نمی توانید چیزی را در شب ببینید. من 0 ستاره می گذارم اما نمی توانم چنین نظری ارسال کنم✴️✴️✴️✴️✴️
مزخرف ترین بازی تاریخ، بدون کیفیت، بدون فیزیک و شما باید برای همه چیز هزینه کنید، مثل این است که این بازی دیوانه است
کنترل های ژیروسکوپ من بعد از سطح 6 کار نمی کنند. چه باید کرد؟
برادر کوچک من این برنامه را خیلی دوست دارد ... من نمی توانم 5 ستاره بدهم زیرا هنوز تجربیات شخصی ندارم ... اما او مدام می گوید عالی است ... یعنی برادر کوچک من ...🙂🙂
خارق العاده
👏👍
دوستش داشتم اما زود خسته شدم! با سختتر شدن، نمیتوانستم هواپیما را روی ناو هواپیمابر فرود بیاورم و نمیتوانم هواپیما را در مواقع اضطراری وقتی موتور شما آتش میگرفت فرود بیاورم و از آنجا خسته شدم! تبلیغات بسیار زیاد و بازی مدام مرا آزار می داد که هواپیما بخرم!!!
フライト パイロット シミュレーター 3D ロールプレイング jzzy
فکر میکنم بازی خوبی است، اما زمانی که میخواهیم ترمز کنیم گاهی اوقات استراحت خراب میشود، اما در غیر این صورت بازی خوبی است.
راهی برای رد شدن از یک ماموریت وجود ندارد. فرود برخی از نوارهای فرود غیرممکن است. یک چرخش قرعه کشی وجود دارد که اساسا یک کلاهبرداری است. در کل بازی مناسبی است اما در خرید بازی پول را هدر ندهید.
フライト パイロット シミュレーター 3D ロールプレイング jzzy
نمی توان بازی را باز کرد .... صفحه خالی فقط برای مدت طولانی
تجربه من خیلی بد است.. تبلیغات بیش از حد تمام شده است. من آن را حذف نصب کردم
بازی خیلی خوبیه ولی هربار که حرکتش میدم زاویه دوربینش ریست میشه حدود 2 ثانیه طول میکشه. خیلی آزاردهنده لطفا اصلاح کنید.
جالب است، اما نیاز به منطق بیشتری دارم، ۲ فوتی افتادم و تصادف کردم
عالی نصب کنید
بهترین
سرگرم کننده است اما اینجا و آنجا مشکلاتی وجود دارد
Crazy Restaurant 2021 Arcade cgmi
بازی Supup واقعاً من آن را خیلی دوست داشتم
شروع نمی شود صفحه سیاه.قبلا بازی خوبی بود
تمرین خوبی میتونه باشه!
Flight Pilot Simulator 3D როლური თამაშები iope
وای. این بازی بسیار بسیار خوب یا شاید بهترین شبیه ساز پرواز در تلفن همراه است. این بازی بسیار واقع گرایانه، گرافیکی با کیفیت است و برای کسانی که می خواهند بازی کنند یا پرواز با هواپیما را یاد بگیرند بسیار توصیه می شود. اما یک تاخیر در این بازی وجود دارد. گاهی اوقات وقتی از موقعیت معمولی خود در هنگام در دست گرفتن تلفن استفاده می کنم، این بازی می گوید که موقعیت من در حال پایین آمدن است بنابراین بله. من از هواپیما توقف می کنم. اما اشکالی ندارد. واقعی ترین شبیه ساز پرواز این Flight Pilot Simulator 3D است.
آره خوبه .... اما الان حدود 2 سال هست که میگن به زودی برای آخرین سطح 🤣. چه خبر است می آید یا نه؟
بله 🥰 باشه
بعد از 10 دقیقه بازی حذف شد. تبلیغات در تصادفی ترین زمان ها ظاهر می شوند. یک هواپیمای اضافی 8 دلار به شما بازمی گرداند. مطمئن نیستم که میخواهد با X-plane یا FSX رقابت کند، اما مکانیکها و کنترلهای بازی نزدیک به شبیهساز پرواز نیستند تا آنقدر گران باشد.
Flight Pilot Simulator 3D Lakon Peranan babz
Flight Pilot Simulator 3D Szerepjátékok xzh