Post by izsemoutabur on Feb 7, 2022 4:27:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničeno kovanice ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Deinstaliram igru počela se smrzavati na prve 2 razine. Gotov sam.... Ova igra je sranje
SuPra
Cooking Diary® Restaurant Game Simulation vwjh
Rekavši od kupaca nakon što sam sve nahranio, onda mi reci da sam izgubio jer nisam kupio da poslužim preostale. Ova igrica je sranje!!!
Cooking Max-სამზარეულოს თამაში არკადული fusj
Nnaveed
💖💖
Primijetite da piše budi oprezan, ne spali hranu, neće nestati n prekriti cijeli ekran, zato ne mogu igrati n na kraju sam zagorio hranu, n to se dogodilo 3 puta na razini 1!
Dakle, igra je lijepa, ali se smrzava kada ste u daljnjim fazama. Pogotovo iz faze sto šest. Odatle morate pogoditi što kuhate i tko želi.
Za sada je lijepo igrati igru, vidjet ćemo kako idemo dalje....
Treba malo posla kupci se kreću sporo, ali u redu je
Puno reklama u ovoj aplikaciji.
U Dva mnoga dodavanja teška dva dođu na razinu nakon što dugo igrate do sljedećeg dana, a zatim idete dalje
Nevjerojatna igra kuhanja u gradu s tako dobrom i nevjerojatnom funkcionalnošću. Vrlo jednostavan za igranje i instalaciju. Vrlo fina grafika i korisničko sučelje.
dobro je
Volite ovu igru samo previše reklama nakon svake ploče koju završite, ali inače je dobra
Obožavam ovu igru, ali ne želi je preuzeti.
Lijepo volim
Igra kuhanja je nevjerojatna igra u playstoreu. Njegove su značajke zapanjujuće i veličanstvene. Jako mi se sviđa ova igra jer okruženje u ovoj igri izgleda kao stvarno. Njegova grafika je nevjerojatna.
Oglas nakon svake razine što je prilično iritantno. Loša grafika. Nemojte preuzimati ovu aplikaciju...
Dobra igra
Obožavamo ovu igru....ali nešto se dogodilo sada kada ažuriramo danas..ne možemo otvoriti sljedeću razinu....OMG...popravite ovo uskoro
Cooking max: yemek oyunları Arcade maj
Toliko dodataka ima u ovoj aplikaciji i nakon toga igra nije nimalo dobra. Nemojte koristiti ovu aplikaciju.
Ne mogu prijeći na sljedeću razinu, mora postojati greška ili nešto slično. To se dogodilo nakon ažuriranja za Noć vještica. Molimo provjerite. Stvarno mi se sviđa igra, ali budući da ne mogu nastaviti, to će rezultirati samo deinstaliranjem aplikacije ☹️
Razine su super...
Dostupne su vrlo loše značajke ove aplikacije. Ova aplikacija je svijet u jednoj lošoj aplikaciji za igre.
Cooking Max: jeux de cuisine Arcade sscd
Vrlo sporo i slabo
Dobra igra nije loša, ali reklame su više reklame vole ovo ♥️
Jako zabavno i ne ide prebrzo bez obzira koliko brzo idem
Puno grešaka, ne samo da sam zapeo na razini 40, hot dogovi imaju veliki bijeli blok ispred sebe, ne možete ih ni vidjeti, zajedno s levelom 40 koji počinje sa sirom na hamburgeru, učinio je to i pobijedio' ne daj to osobi, nadam se da će riješiti ovaj problem, potrošio sam novac na ovu igru i žalim zbog toga
coking max je loša igra u play storeu, stvarno mrzim ovu igru tako da je loša grafika i loša kontrola
Nije dobra igra.. Ne radi kako treba..... Istočno vrijeme i mb
Ausome
Volim stvarno igrati igru prije ocjenjivanja da vidim ima li problema. Dakle, ovo je stvarno dobra igra i ljubav se igra.
to je lijepa i dobra igra. Ovo se može igrati izvan mreže