Post by erarranejal on Feb 6, 2022 12:48:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ опит безплатно ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
2-13-20 - Реклами върху реклами. Когато умреш реклами, реклами за следващата мисия и още реклами за покупка на оръжие. 2-14-20 - Актуализация Платих $2,99, за да притежавам играта и да премахна рекламите. Но играта не е толкова дълга. Обърнах го вече 5 пъти. след като всеки 30 нива е едни и същи шефове и нива отначало. Тази игра се нуждае от по-трудни предизвикателства и трудни шефове. Също така система за точкуване за удари с глава
Мн яка
Доста е добре, но моля, не добавяйте много добавки в играта
Тази игра има много стил, когато убиваме някого
Johnny Trigger: Action Shooter Akcija klms
Повтарящи се, много реклами. Първоначално беше забавно, но след няколко нива започвате да виждате едни и същи дъски отново и отново, понякога се смесват и съчетават, или са хвърлени заложници, нищо, което го прави предизвикателство. Всичко е свързано с реклами с малко геймплей.
Джони Тригър (или както обичам да го наричам, когато гимнастичките атакуват) е много прав. Джони тича, преобръща се и се салта по трасе с препятствия, докосва екрана, за да стреля с оръжията си, косейки вражеските оръжейници. Рекламите са проблемът с тази игра. След почти всяко ниво има реклама. Кашлях се и взех опцията без реклами. Премахна задължителните реклами, но не и доброволните, които трябва да гледате, за да напреднете. Оръжията са скъпи и трябва да вземете всички пари, които можете.
Играта е добра. Но след ниво 20 нивата започват да се повтарят.
Ние сме
Играта е супер забавна и страхотна концепция, но има буквално повече реклами, отколкото геймплей. Всяко ниво е с продължителност 10-15 секунди и на всеки 2 нива трябва да гледате реклама, която се показва някъде от 15-30 секунди. След това на всичкото отгоре преминавате към нов елемент с всяко ниво, което играете, но след като отключите споменатия елемент, трябва да гледате страхотна реклама, за да го отключите или ще го загубите. Ще платя за приложение в подкрепа на разработчиците, но това е просто нелепо грабване на пари, за да се опитам да ви накарам да купите, за да се отървете от реклами.
Тази игра беше приятна в началото и можеше да бъде забавна малка игра. Въпреки това изглежда, че нивата просто се повтарят отново и отново, което става много скучно много бързо. Играта изглежда не става все по-трудна колкото по-нататък отивате. Спрях да играя след ниво 200, тъй като трябва да съм правил същите нива 20 пъти.
Ще прекарате повече време в гледане на реклами, отколкото в игра. Самата игра е интересна в началото, но след това разбирате, че те просто използват едни и същи последователности отново и отново. „Новите“ нива са просто скинове на предишните, за да могат да ви показват повече реклами. Ако харесвате тези досадни реклами, които изскачат пред вас след всяко ниво или смърт, тогава предполагам, че това ще бъде играта за вас.
Дотук добре в 3-те нива, които играх, ще се върна, ако нещата тръгнат на юг..така че след няколко нива, както се очакваше рекламите....да кажем просто не събирайте, получавате реклами там, където не трябва , също има забавяне при преминаване към и обратно от рекламата, може би това е моят интернет или играта отнема време за обработка. Като цяло изживяването е около 3 звезди, ако отдадете на играта малко заслуга, в сравнение с други игри с реклами, които не могат да се играят, все пак без реклами играта би била наред..
Това е красиво изглеждаща игра и забавна за игра, но има своите проблеми. Основната от тях е ТВЕКА МНОГО РЕКЛАМИ. Преди не беше така, но станаха алчни. Сега, когато откажа незадължителна реклама (гледайте видео за допълнителни пари), тя все пак показва реклама. Последната актуализация изтри целия ми напредък след The Cave, но не възстанови скъпоценните камъни, така че заровете и ключовете са похарчени, за да стигнат до там. Освен това ми е твърде лесно. Можете да играете завинаги, само като използвате основните оръжия, новите оръжия просто го правят по-лесно.
Защо няма опция за преиграване на завършени нива? Освен това, ако играя офлайн, нямам нужда от изскачащ прозорец в началото на всяко ниво или всеки път, когато умра и започвам отначало, което ми казва, че не съм свързан с интернет и не мога да изпълнявам ежедневни мисии. Защо изобщо се нуждаете от интернет, за да изпълнявате ежедневни мисии? Защо също трябва да гледате реклама, за да получите костюми? Ако не сте в wifi и нивото мине, какво трябва да правите?
Твърде много странни реклами. Не можете да щракнете върху някои реклами, защото опцията за затваряне е реклама и трябва да рестартирате играта. Разбирам, че имате нужда от реклами, но ffs, прекалихте
Hunter Assassin Märulimängud zux
Тази игра беше забавна в началото и продължих да плащам, докато стигнах наистина далеч и разбрах, че всяка карта е една и съща. Започнах да гадая коя карта ще бъде следващата, бях прав. Според мен тази игра е забавна веднъж на ден, но освен това е напълно скучна. Моля, поставете някои нови неща в тази игра като онлайн състезание или само удари в главата или трябва да правите юмручни битки. Това нещо би било забавно, изглежда, че тази игра отне няколко седмици, за да се направи и почти никакви усилия. Отначало забавно, но после скучно.
Причината за това, реклами. Когато вляза, за да играя, вие поставяте знак, който трябва да ме накара да съм съгласен за реклами? Това е просто глупаво.Нямате някой да играе вашата игра, след което поставете знак, който трябва да има съгласието на играча за получаване на реклами. Ако премахнете това, може да се върна да играя отново, просто не правете отново съгласието на рекламите.
Добре, SayGames, време е да поправите всичките си игри, така че да могат действително да се играят. Продължава да се срива
Бих оценил това по-високо, но след като го играех около 6 месеца, последната актуализация го съсипа. Получавате реклама след почти всяко ниво, което не може да бъде пропуснато и най-лошото е, че сега не мога да го използвам, освен ако не се съглася с вашите настройки за спам, също така казва, че можете да се оттеглите по всяко време чрез настройки, които не можете да направите. Срамота е, че пропилях почти 2000 нива. Вашата лоялност към вашите реклами съсипа това, което беше страхотен малък убиец на време.
Реклами реклами реклами и още реклами... Играта беше забавна, но аз съм на ниво 900 и е едно и също нещо отново и отново. Надявах се, че ще стане поне малко предизвикателство. Също така е почти невъзможно да получите най-добрите оръжия и екипи О, и споменах ли рекламите.
Страхотна игра, но твърде много реклами. Понякога играта ще ви подкани да получите бонус, ако гледате реклама, кажете „не“ и пак получавате добавка. Нивата също са кратки, но битките с шефовете са забавни. Ако не бяха толкова много реклами, щях да продължа да играя тази игра.
Бих дал пет звезди на тази игра, АКО НЯМАШЕ ТОЛКОВА МНОГО РЕКЛАМИ! Сериозно, в определен момент играта даде реклами, но вървеше добре. Сега, всеки един от които съм свързан с интернет, играта има толкова много реклами, че забавя играта! Рекламите трябва да се смекчат, в противен случай това е добра игра и бих препоръчал да я играете.
В рекламите не можете да пропуснете жестокия геймплей
Тази игра е невероятна. Лесно е, че моят 4-годишен брат може да играе без да се спирам 24/7 Единствената причина, поради която дадох 4 звезди, е, че парчетата от пъзела нямат стойност за тях, за разлика от заровете или чуковете, които имат стойност, аз предлагам, че парчетата от пъзела трябва да имат награда, когато стигнете до нова част, например на всеки 5 етапа получавате награда като нов скин или нов пистолет и колкото повече се качвате с парчетата от пъзела, толкова по-добра награда ще получите Моля, помислете за моя предложение Чао
Мкава да и** зад кофата вие сте изроди нешастни небоибани чобани
Mi Pro
Страхотна концепция и щеше да е игра, която играя често. За съжаление това е просто още един пример за разработчиците на игри, които са алчни от приходите от реклами. Вижте, нямам нищо против да гледам реклама от време на време.. Но след всеки един кръг? Това спечели незабавно деинсталиране и се надявам, че ще видите, че този алчен подход само ви губи пари в дългосрочен план, защото дразни хората и завинаги прогонва играчите.
Наистина скучна игра. Няма история и изобщо не е предизвикателна. Вълнувах се от битки с шефове, но се оказаха твърде лесни. Никога не съм се забавлявал да го играя колко лесно е. Няма история, която да ни накара да разберем защо правя това и нищо трудно да компенсирам.💔 Давам му две звезди за графиката. И да, има твърде много проклети реклами и също така след пет нива ще видите костюм, за да не го получите, което е наистина досадно.
Забавлявайте се за ден-два, докато разберете, че всички нива и шефове са еднакви. Играта също така автоматично ви въвежда в споделяне на вашите лични данни. Ако влезете в настройките, за да опитате и да се откажете, не можете да излезете от екрана за споразумение и по този начин да се върнете към играта. Със сигурност някъде има нарушение на GDPR.
Страхотна игра момчета. Забавно, виждам как би било „пристрастяващо“ да играя, като цяло ми хареса. Добър опит. Но разбирам, че всеки трябва да прави пари, за да покрива разходите за създаване на игра и приложение. Но 2-те добавяния/30 секунди между всяко ниво, които са по 5 секунди всяко..., Това е твърде много. Съсипва преживяването, няма приемственост, мисли за харчене на парите и подкрепа. Просто не можах да го направя. Не съм сигурен за бизнес модела... Безплатна досадна демонстрация, пълна с реклами за скрито заплащане за игра..
Тази игра всъщност е забавна, но това бързо се разваля с количеството реклами, които ви карат да гледате. Игрите с микротранзакции трябва да правят пари въз основа на това, че искаме да ги плащаме и подкрепяме. Не ни натрапват чрез гледане на безброй реклами. Има дори точки, в които можете да гледате реклама за безплатен артикул. Казвате "не" на рекламата и все пак гледате една хаха. Тъжно е. Такава загуба на игра с наистина добър потенциал.
Добра игра, много забавни прости контроли
Lec kool
Повече реклами, отколкото игра. Разбирам, че безплатните игри разчитат на реклами, но тази игра има повече време за реклама, отколкото време за игра. Това са досадни видеореклами, от които не можете да щракнете. Между всяко ниво или по всяко време, когато рестартирате, има видео реклама. Срамота е също, защото играта е забавна, но не си заслужава разочароващите реклами. Играта е много проста, просто докоснете екрана, за да стреляте с пистолет в правилната секунда. Рекламите са толкова лоши, че го деинсталирам, след като играя само веднъж. Добре, че видях няколко добри игри в рекламите на DL.
Трябва да кажа. Играта има наистина страхотна концепция, но просто мразя, че има такова изоставане. Телефона ми е нов и не може да е от него. Други приложения, които използвам, работят перфектно. Така че, ако разработчиците просто поработят малко повече върху играта, ще стане много приятно.
Бъги много
Johnny Trigger: Action Shooter Laga frx
Здравейте. Моята задача е да намеря всички най-заразени игри и да ви дам предупреждения за тези игри. Първо тази игра е пълна с реклами, аз трябваше да изключа Wi-Fi, за да мога действително да играя малко. Тази игра е пример за смучене на пари. Разработчиците започнаха с добавки и изградиха играта около тях. Тази игра първо се роди рекламите. Получавам повече време за добавяне, отколкото време за игра. Защо, по дяволите, ще взема игра, за да мога да гледам добавки.
Johnny Trigger: Action Shooter Laga frx
Забавна игра. Определено е приятно да убиеш малко време. Въпреки това, той бързо се повтаря поради нивото на трудност. Струва ми се, че новите оръжия имат малко влияние и играта не става по-трудна. Бих искал да видя някои по-твърди врагове, върху които например щетите от оръжие всъщност оказват влияние. И просто по-трудни нива като цяло
Johnny Trigger: Action Shooter Märulimängud vqhi
Johnny Trigger: Action Shooter Märulimängud vqhi
Тази игра е забавна и ми харесва да печеля всички елементи, но всичко е супер повтарящо се и няма реална трудност в играта. Освен това начинът, по който се развива действието, е, че лошите момчета изглежда постоянно чакат да пропуснете, преди да натиснат спусъка. Би било по-добре да им отнеме повече време, за да ви забележат, вместо моментално да ви забележат и вие да ги застреляте, докато те решат да ви застрелят. Също така открих грешка и не можах да намеря място в играта, за да докладвам за грешката.
Прилична игра, проста и забавна! Въпреки това намирам, че преживяването е наистина досадно поради твърде много добавяния между вече кратките нива. Бих препоръчал да опитате друг формат за добавки и да интегрирате добавките в действителната игра (в нивата). Проверете Adverty за помощ в това отношение, това със сигурност ще помогне за задържането ви. Твърде много добавки продължават да нарушават изживяването ми, иначе е забавно.
Харесва ми, но изтри всичко, което бях запазил и постигнал.
Johnny Trigger: Action Shooter Akcija klms
Не от най-добрите но Всепак е хубава ☺☺
Обичах тази игра, бих играл нон стоп! Винаги съм развълнуван от седмицата, за да рестартирам, за да я играя, като съм близо до ниво 1900, би трябвало да ви каже колко много ми хареса играта. Това последно допълнение, „VIP Upgrade“ е абсолютният шамар за феновете. 6 долара СЕДМИЦА, за да се отървете от реклами и да ви дадете ексклузивни оръжия. $30 НА МЕСЕЦ! За мобилна игра. Разбирам, че са необходими $$$ за разработването на игри, но еквивалентно на закупуване на тройна игра А на всеки 2 до 3 месеца? Просто хищнически! #Засрами се
Бях преминал през почти всички налични бази за изграждане, преминах ниво 700 с огромна колекция от оръжия и повече, когато получих нов телефон и когато прехвърлих данните си POOF, всичко това изчезна. Възстановяването на покупките ми връща само човека с червения басейн и съм толкова разстроен от цялата работа.
Нивата са създадени, за да бъдат лесно победени, за да можете да летите през тях и да гледате рекламите, които ви очакват в края. Половината от времето в това приложение беше прекарано в игра, а другата половина гледаше реклами. Моля, не поддържайте този тип разработка на игри и не играйте. Играта дори е изключително повтаряща се и няма предизвикателство. Единственото усещане за постижение, което получавате от тази игра, е, когато приключите с гледането на реклама. Би било неудобно да съм разработчик, който е работил по тази игра, за да изпраща спам на реклами.
Не е лоша